Hozzájárulás személyes adatok kezeléséhez

A Populacio.hu oldalra történő regisztrációval Ön hozzájárul, hogy az Ipsos csoport (a továbbiakban „Ügynökség”) az Ön személyes adatait kezelje, beleértve az Ön által megadott család- és keresztnevét, kapcsolattartási- és banki adatait a következő célokból:

i. Az Ügynökség a Populacio.hu tagságból eredő kötelezettségeinek (mint például díjak kifizetése) teljesítése a Populacio.hu tagság fennállása alatt.

ii. Az Ügynökség hatósági kötelezettségeinek (mint például adózás) teljesítése, a jogi szabályozásnak megfelelő ideig.

iii. Az Ügynökség jogos érdekeinek fenntartására, azaz a piackutatásai minőségének biztosítására és a visszaélések elkerülésére, a Populacio.hu tagság fennállása alatt.

iv. Az Ügynökség működésének érdekében, azaz az egyes piackutatásokhoz a leginkább megfelelő válaszadók kiválasztásához, a Populacio.hu tagság fennállása alatt.

A Populacio.hu oldalra történő regisztrációval Ön egyúttal hozzájárul, hogy az Ügynökség feldolgozza az Ön által megadott szociodemográfiai adatait, amíg a populcio.hu tagsága fennáll. A megadott adatait az Ügynökség kizárólag piackutatási célból használja fel.

A szociodemográfiai adatainak megadása önkéntes, de a Populacio.hu tagság elengedhetetlen feltétele. A személyes adatai megadás nélkül nem regisztrálhat a Populacio.hu oldalán, hogy piackutatásokban vehessen részt. A személyes adatai a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kerülnek kezelésre.

Hozzájárulását bármikor visszavonhatja a Populacio.hu oldal tagságának megszüntetésével.

A lehetőségeiről való további tájékoztatásért kérjük, látogasson a https://www.ipsos.com/hu-hu/szemelyes-adatok-vedelme oldalra.

A Populacio.hu oldalán történő regisztrációval Ön elismeri, hogy a megkérdezések során tudomására jutott információkat bizalmasan kezeli. A hozzájárulásával titoktartást vállal a kutatások teljes tartalmára vonatkozóan, azaz semmilyen módon nem oszt meg a kérdőívekben szereplő tartalmakat (pl. képek, szövegek, hanganyagok, videók stb.).

Amennyiben ezt a kötelezettségét megszegi, az Ügynökség jogosult az azonnali kizárására a válaszadói közösségből, bármilyen kompenzáció nélkül a tagsággal szerzett, de még ki nem fizetett pénzbeli vagy egyéb anyagi díjakért.